Розкраду
Роздарую всьому світу твої вірші.
І в тобою недописаній картині
Розрізню об'єм римованої тиші.
Розкладу дитячі мрії по кишенях,
Розпланую перший крок у неминуче.
І в тобою не відстріляних мішенях
Роздивлюсь уламки спогадів болючих.
Розділю твої тривоги навпіл. Годі!
Розжену не дощ і хмари - тільки пам'ять.
І в тобою вже підписаній угоді
Розпишуся замість того, хто злукавить.
(12.10.2012)
Свидетельство о публикации №112101300527