бути
тiльки червона помада
та ретельно складенi
у ведмедiв зiрки.
ми не створенi вiчно чекати,
швидко палити,
кудись бiгти,встигати.
та пiдлога на нашiй кухнi
завжди залита
безмежним гарячим свiтлом,
що мiняємо мiж собою.
-це i є головна дурниця
та водночас моя нагорода
-бути з тобою.
Свидетельство о публикации №112101300236