Я простий школяр

Проходять роки, міняється картина
Змінюються люди, міста, країни,
Змінюється мода, митці пишуть нові картини
Видаються все новіші, й новіші книжки...
А деякі люди героями стають, а деякі убивцями...
А я? А я все роблю нові фотографії,
Вчу біологію, пишу свою біографію,
Інколи з друзями гуляю, а так в моєм житті
Один маршрут: дім-школа, школа-дім,
А ще бувають деякі відхилення,
А це все моє життя, життя простого школяра
У непростому місті Біла Церква,
Що неподалік від Києва,
В країні що зветься прекрасна ненька,
А по простому Україна.


Рецензии