Прекрасний день
Чи то так тепло на душі,
Чи то це мій порив душі до волі,
Та в серці все сіяє...
З усмішкою іду по місту я,
Моє обличча все сіяє,
Бо ні хмаринки на душі,
Ні каменя на серці...
Я вільна людина,
Я маю свою думку,
Люблю себе, батьків і своїх друзів,
Я справжній друг:
Як треба я піду,
Як треба допоможу.
Характер в мене дивний,
За це я сперечатися не буду,
Та знайте якщо що, я завжди допоможу.
Свидетельство о публикации №112101209916