Друз
Ми одинокі в білім світі.
Яксь так на мене,
Без друзів буде жити сумно,
Весь світ обернеться в асфальтові тона,
Асфальт і тут і там,
Весь світ для тебе є чужим,
А так є з ким поговорить,
Що кожен друг,
Це є травинка, в сумном асфальтовом саду,
Це квітка, це життя,
Життя, що всім дарує радість,
Що допоможе, та зігріє у непростий для тебе час.
Це промінь світла в темноті,
Це ще одна година сміху,
Це є твій друг, твоя єдина поміч у цім світі.
Свидетельство о публикации №112101209897