Життя не безк нечне...
В таку чудовою погоду,
Закиньте всі комп’ютери-життя ж не безкінечне...
Я теж в комп’ютері сидів, та зараз бачу я,
Що ті декілька годин, що за комп’ютером проводив я,
Провеси з друзями не в “Скайпі”,
А у парку та біля річки з ріднею, друзями, знайомими
В живу, у колі друзів у парку,
Аніж ставать залежним відкомп’ютера,
Бо все ж таки життя не безкінечне,
І краще я помру у колі друзів, на природі,
А не із друзями “on-line”...
І це усе ніщо, у порівнянні з цим неперевершеним життям...
Свидетельство о публикации №112101209875