задумка режисера вдалась..

скорочена версiя величезноi вистави.
усе в точностi так, як i мало бути.задумка режисера вдалась...
навiть вiдчуття такi ж,хоча трохи менше того, що буде переживатись при повнiй версii.
не всi ж секрети треба розкривати,адже нiхто не захоче йти на прем'еру,якщо все буде ясно i зрозумiло.
лише те привiдкрив,що змусить зацiкавитись,розпалить жагу навiть.
i лише думки пiсля перегляду...думки, думки,думки...розмитi такi.геть не чiткi.
I багато бажаннь стають,нiби в туманi,майже непомiтнi,геть не зникають,але... як же це краще сказати?..за кадром вони.поза загальним фоном.поза дiями.
звичнi рухи втрачають сенс,стають безглуздими...
те що було "в" зникае...хоча нi!його видирають разом з усiм свiтом(моiм власним),адже це все -вже не вiд'емна частина....i забравши одне ,iнше не зможе залишитись на мiсцi.
ось така то вистава вже намiчена.i нiкуди не дiнешся вже.не втiчеш.очi не закриеш(та й нащо закривати?все одно все в серединi(!)).як то кажуть:"вiд себе не втiчеш!..".I зараз,як нiколи усвiдомлюеться вся сила вислову.
демо версiя,як то кажуть.
це щоб потiм було не так неочiкувано/ шоковано/нестерпно:падати/втрачати рiвновагу/сумувати навiть/дивитися вдалечiнь...
типу пiдготовка...й на тому дякую!...


Рецензии