Украиночка

Я бачу зiрочки повсюду,
I знаю, вранцi солнце буде,
Краса природы сяе в краю,
Я з України, частки раю

Люблю боса в травi ходити,
Ми щирi, добрi, ми ще дiти,
Дорослi, просим мир любити,
Спроможнi разом рай зробити


Рецензии