Ой весно, весно

Пливуть  за  днями дні, неначе  хмари,
А  серце  все  надіеться  і  жде.
Що ось  весна,  свої  розсипле  чари,
На  мій  поріг прийде чи  обійде?

На  жаль, надіям  я тепер не   вірю,
Вони,  як  той  над  річкою  туман.
Ой  весно, не  минай  мое  подвір’я,
Де  у верби  гнучкої  тонкий  стан.

Коли  прокинуться,  лиш перші  квіти,
Ти легким  вітерцем  розкрий  вікно.
Розсип  по  підвіконню   первоцвіти
Будь  ласка, я    чекаю  їх  давно...


Рецензии