Украина...

    Україна - світить сонце,листя зеленіє,
    Гляну у віконце і душа радіє -
    Високо у небі жайворонок співає,
    Україна молодая сили набирає!

    Гарні в неї урожаї і сади квітучі,
    Є глибокі в ній моря,гори є і кручі,
    І живуть в ній прості люди, роботящі, мужні,
    Вони роблять на заводах трактори потужні,
    Вони й пісню заспівають, гопака станцюють -
    Україну прославляють, Україну люблять!


Рецензии
Покращення не за горами!

Виктор Ходосенко   17.10.2012 01:05     Заявить о нарушении