Слався, Украина!

   
    Слався, Україно,своїми долами,
    Слався, Україно,лісами й полями,
    Кожною квіткою в полі слався,
    Кожним колоском,що сили набрався,
    Небом голубим - синевою безкрайньою,
    Хлібом золотим та росою ранньою!
    Хай кругом лунає тільки пісня пташина
    Та нехай життя наше буде щасливим!


Рецензии