Сяйвомить
Любов, твоє слово миле –
Ласкаве і земне.
Іная річ – тосклива, та понуро
Минає, як мине.
Ти – сяйвомить,
Яскрава!
Барвистих коло променів.
Не заперечить морок.
Слава!
Твій лине дивний спів.
Мовляна ти
Живая нині
У яснім серці, на вустах.
Дивлюсь, як в зорі-очі сині,
Провісник твій, людина-птах.
Обожнювання – то даремне.
Іржа кайданів лихоліть.
Життя не вічне – Нескінченне!
Його дорога – то лиш мить.
--------------
(авторський малюнок - Янтра ПАРАМАТМАНА)
Свидетельство о публикации №112101100986
Хай лагідно, але потужно, звучить твій сильний голос.
Бо він тече як річка - тиха та могутня,
Як вільний вітер, що гойдає в полі стиглий колос.
Совсем Земная 24.10.2012 15:08 Заявить о нарушении
Виталий Владимирович Качаловский 07.11.2012 20:57 Заявить о нарушении