Усе iде, Усе мина...
Народжується та зникає.
А суть незмінна, як і світ,
Як трансцедентний зореліт.
Помилка в базі даних і єство,
Притворюється в привид, марево.
А суть лишається і нині.
У зореносній сонячній дитині.
Свидетельство о публикации №112101100961