Коловорот
зірки навкруг кружляють у танку,
а ранком я зустріну ясне сонце,
не перший раз на довгому віку.
І знов весна тривожить і хвилює,
а ніч безсонням насилає сум,
приходить час для невимовних дум
а цвіт черешні лагідно чарує.
В садочку шаленіють солов'ї,
вони не знають і не хочуть знати,
що хитрий кіт чатує біля хати
і гострить кігті хижії свої.
Я прожену лінивого кота,
нехай мишей полює волоцюга,
а соловей докличеться подругу
і будуть вдвох,на довгії літа.
Надходить ніч і темряви серпанок
вкриває сад і поле і гаї,
а завтра знову сонцесяйний ранок
освітить землю і думки мої.
Свидетельство о публикации №112101107493