хочу.. дуже хочу

...хочу...кататися.. на конях... хочу... навчитися їздити на мотоциклі.. хочу..
сходити в кіно на фільм який мені сподобався... так! дуже хочу..
а ще зіграти в пейнтбол.. ну так.. а ще тату на спині... хочу навчитися
малювати.. співати..любити..говорити..
...шукати і знати гриби, танцювати..
...себе знайти... і комусь дарувати...


Рецензии