Вони пили мою кров без жалю
В моє серце вливали кипяток і шпарили невинну душу
Кидали в мій бік каміння та посміхалися посмішкою єхидни.
Вони повернули день на ніч, а сонце - на рясні дощі.
Вони рвали та шматували моє сумління , впивалися в мій розум:
Висмоктували повільно все до останнньої краплини;
Вони пили мою кров без жалю, не зронивши жодної сльозинки,
Вони дивилися на мене зміїнними очима,жадібно ковтаючи слюну
Від яких ставало моторошно і страшно.
Від яких хотілося забитися в тісний куток і щезнути.
Розтанути,перетворитися на пил, та просочитися крізь шпарини.
Їхні слова пекли вогнем. Їхні думки проїдали мізок.
Їхній погляд паралізовував.
Хотілося втекти на край землі.Хотілося забути.
Хотілося кинутися в прірву та не прокидатися.
Хотілося вирізати та викреслити їх із памяті.
Свидетельство о публикации №112101105843