Вахаран мах
Вахара мах довзо lоажалца тоссавала.
Лоамаша дохк а хийла къайлдоаккхаргдар,
Вlов тугаш яц-кх хана кара къаръяла.
Денош мел во дале а, кхы хlама ца хазар,
Гlалгlашха кица да, «Рузкъан болх ба!»
Ший тайпара кхоалла вай чам боаца кхазар,
Амма ший беша чу хьалкхийна я.
Нана ма ювца соца lадикаш гаьннара,
Хьалхе ва боарза тlа хьа бlарг лешабе.
Вожаргва ше мел вар каша чу ваьнн-ваьннара,
Вахар, lа зама хьай ма эшае.
lазап ца довзар духьа, дукха хlама лургдар,
Вахара мах довзо lоажалца тоссавала.
Лоамаша дохк а хийла къайлдоаккхаргдар,
Вlов тугаш яц-кх хана кара къаръяла.
Гlермане, 10. Тов бетта 2012 шу
Свидетельство о публикации №112101100426