Як же не кохати, не думАть?

Як же не кохати, не думАть,
Про країноньку із мовою співучою?
Все життя я буду пам'ятать,
Де співала колискому мама, чуйную.

Де навчала кроки першії ступать.
Слово "мама", "тато" - говорити.
Де Господь й мені ще дав впізнать,
Щастя мать дітей! І їх любити!

Як забути корені свої?
Хай не хату - стежку до бабусі,
Де з хорошим дідусем моїм жили?
Я не раз стежині чистій, тій, вклонюся!

Не забути мені поле і гаї,
Де блукала ще смарката й босонога.
Де співають говіркії солов'ї...
Ліс чарівний! З каменю дороги...


Рецензии