Богдана Синюк-Хват Так захотелось
Розвіять думи в голові тяжкі
Та твої губи зсохлі цілувати,
Про близьке щастя сіяти думки.
Щоб вони мрією тією проросли,
Яка мені натхнення пророкує
І щоб в такому непростім житті
Не став ти прочерком у вірші, що пишу я…
*****************************************
Так захотелось тебя обнять,
Думы твои развеять,
Губы сухие твои целовать,
Мысли о счастье посеять.
Чтобы они проросли той мечтой,
Что вдохновенье пророчит.
И чтобы в жизни, такой не простой,
Ты не остался, как прочерк.
Свидетельство о публикации №112101111332
здоров' Вам та радості.
З теплом та повагою,
Богдана Синюк 12.10.2012 12:58 Заявить о нарушении