Богдана Синюк- Хват А для сердец неведомы преграды

Для тих сердець немає перешкоди,
В яких назАвжди проросло кохання
І погляд люблячий, і сльози в нагороду,
Й гроза весіння слів, що поки  несказанні.
У пору ту так буйно квітнуть вишні,
І древній світ - в полоні  див краси.
Кохання славте та складайте пісню - 
Її Всевишній чує скрізь часи.

*******************************************
А для сердец не ведомы преграды,
Когда любовь в них поселилась навсегда,
И взгляд любимой, и в слезе награда,
И слов не сказанных весенняя гроза,
После которой расцветают вишни.
И, красотою древний мир пленён,
Слагает песнь. И вот её Всевышний
Услышит из любых времён.


Рецензии
Сподобалося. Звучить краще ніж в оригіналі.

З теплом та повагою,

Богдана Синюк   12.10.2012 12:56     Заявить о нарушении