Iмя тобi - Жiнка

                Наталье Ш. 
В очах твоїх добро і ласка, 
В  очах твоїх  чудовий день
Там сонце заблукало і  сховалось,
Дарує світло кожен день.

Душа твоя наповнена любові
І ти її даруєш щедро всім:
Коханим дітям, дорогому чоловіку,
Бабусею хто кличе, вніч і вдень.

Та подвиг твій  - не у великих вчинках,
Тобі не треба гори і моря скорять,
А подвиг твій  - у повсякденній праці
І в дітях, що змогла їм все віддать.

Ім’я тобі -  Бабуся, Мати, Жінка
Ти є  - у домі спокій і добро.
Несеш у світ  ти мир і світ любові
І серце знов наповнює тепло.

Твоє ім’я сьогодні просто Жінка
І велич вся і простота в тобі,
І ти є  частка України  мати - неньки,
Яку ти в світі любиш над усе!

                03/10/2012


Рецензии