Доля моя

Самітність  прийшла  на  поріг,
І я  у журбі   запитала:


*Як ти цю  стежинку  знайшла?
Прийшла  до  самого  порога.
Назовсім,  чи  в гості  прийщла,
Скажи  мені правду  небого.*

*Сумна бачу хата  твоя,
Чи бачуть  засмучені очі
Що промінь  заграв  край  вікна,
І в хату  заглянути  хоче.
..

Бо доля  у  тебе  одна,
І тут вирішайте  обое
П1д1йдеш  чи ти до в1кна
Чи я зостаюся  с тобою*


Рецензии