Скрипка
Всього лише «Соль», «РЕ», «ЛЯ», «МІ».
Скажіть-но, чого і звідки
Ці звуки її не земні?
Розкаже вона без слова,
Коли торкнешся смичком,
Про казку таку чудову
І заколише сном.
Зіллються смичок і скрипка,
Неначе би дух і плоть…
Скажіть мені, хто і звідки
Розкриє душі її суть.
Торкнеться її щокою
Скрипаль, а смичок струни,-
І наче душа з душею,
Зіллються в одне вони.
А звуки легкі, прозорі,
Немов із грааля бальзам,
Поллються, а з неба зорі
Впадуть на затихлий зал.
Свидетельство о публикации №112100900032
Щира подяка Вам за вiрш. Успiхiв в творчости та коханиi!
З повагою та шаною,
Георгий Преображенский-Апологет 17.04.2013 00:01 Заявить о нарушении