М1й край

Де  соняшники  голови  схилили,
Як сонечко зайшло  за  обрій  спати.
Там край  моеї  Батьківщини  милий,
Там  перша  стежка  від  моеї  хати...

Роки  на жаль,  неначе  хвилі  плинуть,
Стае  чомусь,  вже  с  кожним  роком  важче,
Коли  я  пригадаю  Україну
Якої  серце  не  пізнало  краще.

Як  у  людей  у  Батьківщини доля,
Яку вона сама не вибирае.
Вогнем  та  градом  знишували  поле,
А вона й досі,   житом  засівае...

Хай котить хвилі,  на  ланах  пшениця,
Щоб  хліб  святий,  би  мала кожна  хата
І завжди щоб приходили  як свята
Твоеї незалежності  річниці.


Рецензии