Болюча стежина

Забери своє серце
   якнайдалі від мене
Не мани привідкритими
   в ньому дверима.
Вже не раз я ступала
   на одну і ту саму стежину
І не перший вже раз
   не пустив в свого серця хатину.

Поверни моє серце,
   я ж без нього загину.
Не тримай у полоні
   своїх обнадійливих слів.
Скільки раз ще топтати
   мені цю болючу стежину?
Й відчувати, що ти
   полюбити мене не зумів.

05.10.2012р.


Рецензии