Я

...я ніжна... і я груба... сильна й водночас слабка...
...щаслива й нещасна вкупі з брехнею і правдою голою..
...як сама суть що мене обіймає...
...вона на мене завжди чекає...
...пригода нова що зустріне на мить...
...і їїї вже ніяк і ні чим не спинить...
...о як прекрасно бути тут й зараз...
...будьте щасливі кохайте й любіть...
...просто любіть все підряд що оточує...
...ну звичайно те що Вам близько...
...те що душу наскрізь просочує...
...не поянити трьома точками на папері...
...за безліччю постів.. чужих слів..
...ховаються далеко приховані думки...
...губляться між тисяч літер тому...
...щоб їх зрозумів лише той кому вони шлються...
...той близький тобі гріх...
...той забутий давно чи недавно здобутий...
...той що зрозуміє тебе і тільки тебе...
...беззастережно... довіряюся йому..
..всі ж інші хай губляться, плутаються,
...вважають тебе дурною та незрозумілою...
...психованою та дурепою...
...вони ж нее жили з тобою...
...не знають усіх граней твоєї...
...ніби безликої душі...


Рецензии