легше буде

Що бачила-те й писала ,
Фантазії я не мала.
Та коли так палко кохаеш,
Її напевно ніколи не маєш.
Зроби по собі все що зможеш,
Комусь може і допоможеш.
Та тільки болючії рани,
Точно не загояться рано .
І по собі ходитимуть у згадках
Як усе було , як було все палко.
І по собі пророчитимуть люди, 
Що далі може навіть легше буде.


Рецензии