Полем, полем

Ой, не  маю  я  надії,
мабуть вітер  всю  розвіяв.
А я піду  полем полем,
Там  лиш  вітерець навколо.

Тихий  вітер  повіваїе,
Мов думки  мої  читае...
Та хіба  ти вітре  знаеш,
Те що я  на  думці  маю.

Плаче  серце  чи  радіе,
Розказать воно  не  вміе,
От якби  все  розказало,
Може б горя  не  зазнало...

Ой  піду я полем.полем,
Дай  мені надію  доле!
Як полегшало-не зчулась,
Бо  надія  та  вернулась!


Рецензии