Нiколи не сумуй

Ніколи   не  сумуй, лише  одне  прохаю.
На  краще  у  житті надійся, знов  і  знов.
Бо  там,  де сум, ніколи  радощів  немае,
А там де радість е, i щастя  і любов.

Тобі  бажаю  я,  блакитність  чисту  неба.
Щоб всі бажання  здійснились  твої!
Я знаю, що  для  щастя більшого не  треба,
Коли весну й любов, приносять  соловьi.


Рецензии