Чаклунка

Задумайся.. а чи вмієш ти чаклувати,
Бо я не вмію.. спрагло хочу навчитись..
Подумай - чи вміємо ми кохати,
Та скоро стрівши.. спішимо розлучитись..
Скажи... чи вмієш причарувати
даруючи себе.. в душі розлитись..
Знаючи .. болю, і хвилювання..
Сплутати можна любов та бажання..
Віддати всю суть.. світло своє дарити..
Дурниці утнуть, душу й тіло згубити..
Та не про душу я хочу згадати,
Хочу навчитися Я чаклувати..
P.S. Підкажеш мені, допоможеш, друже,
Твоїх коментарів я чекатиму дуже.. ;-)))

© Irisska


Рецензии