З днем народження любо вчителько...

З днем народження любо вчителько,
Ви взірець для всіх поколінь.
Ви відкрита для всіх, як читанка,
Нас навчали, вбиваючи лінь.
Ми вам вдячні за вашу працю ,
Не просту, безумовно, так.
Та багато вона так значить,
В тому є видно Божий знак!
Вам призначено нести світло,
І духовність в серцях ростить.
Ваш вогонь і сьогодні  світить,
Хоч і стомлене серце болить.
Бережіть себе люба наша,
Ми вітаємо щиро вас.
Хай в житті буде повна чаша,
Оптимізм, хай живе весь час!


Рецензии