Запаморочення
Час витікає і куди впаде!
Я зазвичай не залишаю свідків,
Бо всюди я і - в той де час - ніде.
Вмирати краще болісно і довго...
Чому? А я пояснень вам не дам.
Я краще вип'ю кави там, за рогом,
І по полицях розкладу бідлам.
І викривлені спину і свідомість
Вмостивши на пластмасовий стілець,
Заплющить очі, догодивши втомі,
Вселенської любові посланець.
27.09.2012
Свидетельство о публикации №112100706750