Присвята К С А
Ти іще не знайомий з нею,
Та я в тебе себе впустила,
Щоб палати в тобі свічею
Я тобі покажу дорогу,
Я тебе проведу по лезу –
Як захочеш, то там, за рогом
Із життя твого просто счезну…
Може сам ти собі не віриш,
Може хтось не повірить в тебе.
Та я знаю, що ти зумієш
Увірватись стрілою в небо.
Говори мені все, що хочеш,
Та закони такі в кохання,
Що із ним полохливі ночі
Можуть стати життя світанням.
29.09.2012
Свидетельство о публикации №112100706716