ти, в моiй головi

Ну от і все.
Ось, останній цвях,
Що тримає дах.
І, ти, в моїй голові;
Наче оці:
Популярні ретро пісні.
Хвилюєш, надихаєш;
"Зупинися мить",
Але, ти, вже зникаєш.
Коли віч-на-віч з тобою:
Я наче той звір;
Я швидкісний потяг,
що втратив контролю.
Наче прірва мене поглинає
А, ти, як от ті,
Музичні хіти.
Знову і знову лунаєш
в моїй голові.


Рецензии