Вертайсь...

Вертайсь із вітром, чи з дощем.
З'явись із тихим листопадом!
Впади, легенько, на плече -
Краплинкою, кохання ради!

Чи з ніжним сонечком прийди,
З бабиним літом у віконце,
Ще буду спати, загляни.
Або з зорею, до сход сонця!

До губ гарячих доторкнись,
Відчуй любов мою, коханий!
Вона ще й досі маячить...
В душі моїй, всього, лиш рана!

Утіш мене в осінній час.
Зігрій замерзле моє серце!
Ще вогник єї не загас -
Вона жива, вона не вмерла!


Рецензии