Миру у серцях

Миру у серцях

У серці, стара рана, знову, ожила,
а, наша земля, страшну біду, вже пережила,
але, того, ми не знали,
і, у травні 86 – го, радісно пісні, співали.

По при приховування правди, від народу,
Наші вожді не зробили нічого,
Вони лише знищили, нашу, природу,
І залишили нам звіра страшного…

Але, наш український край,
Більше не кричить: «Ще, давай!»
Він, лише, хоче із душі вийняти болючий цвях,
І з усією любов’ю, шле своєму, народу: « Миру у серцях!»

А Ми, діти нового вищого рангу,
Чекаємо кращого світлого ранку,
І Хочемо, біль пекучий не відчувати,
І про страх, за своє життя, забувати…

Кожен із нас, є свідомий,громадянин,
Не байдужий, до помилок минулих.
Який хоче, щоб наш край обходила нова біда,
Бо наша земля, на планеті, неповторна така…!!!

присвячується 26-річниці катастрофи на Чорнобильській Атомній Електро Станції

Редакція за 24.04.2015.р.Б.


Рецензии