Коли зацвiтають вишнi

Минуло  вже  чимало  літ,
А  я  не  забуваю,
Зірвати перший з вишніі цвіт,
Коли та зацвітае...

Це  ти  його тоді  зірвав,
Коли  мене  зустрiнув.
Жартуючи  подарував,
А  сам як цвіт загинув...

Та  очі  ще в душі  живуть,
В  тумані  вже  обличчя.
І  як  той вишні цвіт  мабуть,
Мене  твій  голос  кличе...


Рецензии