Моя душа

Моя душа- як пісня у струмка,
Така, ще зовсім юна і проста.
Біжить кудись струмок, дзвенить, співа,
Тече в струмочку тім вода жива.
Моя душа ключем джерельним б'є,
Колись вона як сонце виграє.
Колись тремтить як загнане лоша,
Колись співа і лине в небеса.
Не можу розібратися в собі.
Що потребую, треба що мені?
Загинути в тернових колючках,
Чи слави хочу в лаврових вінках?
Чи просто жити як усі живуть?
Пробачте, а життя тоді де суть?
А як творити, мріяти, любить?
Адже життя людське- це тільки мить.
І раз дано прожити нам життя.
Мої вірші- то все моя душа.
Бо я живу рядками у віршах,
І в тих рядках моя любов і страх,
Моє тепло, і відданість моя,
І сміх, і плач, і пісня солов'я,
Господь, весна, гаї, степи, поля,
Усе в моїх віршах, мої вірші- то я!


                2000р.


Рецензии
Красивый язык!..
Наше творчество отражает нашу жизнь!..
Душевно и жизненно!
Удачи, Яна!

Светлана Шиманская   12.11.2012 18:30     Заявить о нарушении
Спасибо большое. крепкого Вам здоровья. С теплом Яна!

Яна Ковалева   12.11.2012 20:52   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.