Дошка

Крейдою
гамма-функції
Промені
попелом
Колір
багатьох варіантів
Спомин
з-поміж
Нирки
ніздрі
волосся
Сиве
транзит
часу
електронного
Еклектика
брудного одягу
в’янучої картоплі
жвавої пари
Жарин потойбіччя
свічки
ще незапалені
очі
квітки
мрії
останньої
журавель
орігамі
Листи закінчилися
стогін немирення
Насамперед прийдеться вмерти
Нестигнучи поспіхом сумирно
для годиться, щоб догодити
Долі.
Але тільки спрямовуюча
лінія
Ні! Не може вирішувати хто я

21.10.2006


Рецензии