Знеболююче
плавають рибини
Спливають відмучені
відчуженням хвости
Оголені скелети
вґвинчуються шпичаками
до зірочок
нейронів
Луска лущиться
знущаючись
Очі блимають
блискавками думок
у відчайдушші
І всі незаписані книжки
видаються у теплових хвилях
розчином гелевих чорнил
та штучним ароматом
шпарин
пожбуреним до розпачу сенсорів
Вони нічого не відчувають
вони мертві, принишклі
в тиші забрудненої іржою води
в простигаючих увагах невпинно
втрачених неотруєних недомучених
незраджених невідчутних читачів
Невідбувшості
Як прокльон і докір --
юшка з м’яса
Риби -- принишклі думки душі
зливаю з себе
у…
21.10.2006
Свидетельство о публикации №112100507431