млосна нестерпнiсть...

нестерпнiсть вiрвалась досить неочiкувано.було тепло i похомуро.та геть не це активувало цю даму i змусило завiтати сюди на чай.не достатньо було рiвноваги.бо мое"море" було в зонi недосяжностi.якось млосно стало.навiть тарганчки поховались в своi шпарини.й притихли.дивина та й годi.
чоро-бiлiсть вражала.усе було на поверхнi.всi настроi,всi думки,почуття i радiсть/сум на замовлення соцiуму,вбитого вам в голову з самого дитинства.
ну ось,вiдволiкла думки вiд нестерпностi.тепер в них iнша траекторiя руху.хоча залишок осiв пилюкою на пiдлозi.
треба прибратись.вiтер потрiбен. i натхнення.чекаемо.
в м'якому, величезному крiслi.яке бiля вiкна.тихесенько.
щоб не злякати гостей.
тссс...
стан:напiвсон.думки:роздуми у вiльному потоцi.музика:приспiви на повторi.


Рецензии