ДГУлзе дучlутас

Лебил эш дунъялике,
Гlягlни диркур делчlнира,
Дучlеная жеголе,
Багьес камил заталра.

Гьинела дунъялике,
Делчlни эркия лери,
Бугьалера эх хlяйзе,
Арц лугутера леби.

АЛЛАГЬЛИ гlякьлу гибил,
Учlесана жеголе,
АЛЛАГЬЛИ бирахlа ибил,
Гlяхlле нуша дучlиле.

ДГУлзе дучlутас,
Назму пешгеш бирулра,
Дия назму аргъибтас,
Гlяхl баркалла лугулра.


Рецензии
Баркалла, Салим, за стих. Молодец, друг. Жму руку.
Х1урматличил Марат

Марат Магомедов   05.10.2012 17:04     Заявить о нарушении
баркала хlед

Салим Герейбеков   06.10.2012 05:56   Заявить о нарушении