Байка. Вибори
Шумлять як курки восени.
Кого у Раду обирати?
Хто зверху буде нас *бати?
Якої партії сини?
І мовив сумно дід Микола:
- Мене почуйте, селюки!
Ви подивиться лиш навколо.
Бажаючих широке коло,
Але вони як близнюки.
Тому я прошу вас всіляко
Щоби не трапилась херня,
Давайте оберемо хряка.
Він хоч з народження свиняка,
Але ж він менш, ніж ті, свиня.
Свидетельство о публикации №112100502991