Я на пенсii тепер
В небесах у день й вночі.
Та дружинонька не спала,
Із польоту зустрічала,
Радість жила у сім’ї.
Все змінилось нині з часом,
Вдень рибалю як бобер.
В ніч кохана рипить басом,
Повертаюсь в дім зі страхом,
Я на пенсії тепер.
Ситуація критична,
Довго думав, що ж робить?
Підказала молодичка,
Взяли кошик симпатичний,
Тай махнули по гриби.
Назбирали кошик повний,
Сміху, радості й грибів.
Пройшли поле, ліс сосновий,
Й грибна вдача у долонях,
Повернула щастя в дім.
Свидетельство о публикации №112100409868