Я щойно гарно попойiв

Я щойно гарно попоїв -
Вино червоне та під барабульку
Читаю Панкіна вірші і думаю -
Як жаль - скінчилась барабулька…

Скінчилась втіха,
З скронь краплі поту всохнуть
І келих терпкого вина -
Говорить - ти ще не подохнеш…

Зараз - ти сильний  ще,
Їж  їжу-насолоду,
І пий вино - коли ж іще
Тобі так станеться нагода

Коли ж іще, всолОдивши життя,
Отримаєш від нього віхи?
Адже, здебільшого в житті
Бажаєш втіхи, солодкОї втіхи

Їж, не страждай - п'янке вино
Пробудить в тобі чоловіка
Захочеш жінку, що ж іще,
Бо жінка втіха, та не віха…

Їж, равлику, та пам'ятай,
Набивши тУгонько утробу
В звитязі не перейдеш через край,
Хоч не забудь подякувати Богу...


Рецензии