Светка-одноклассница

Светка-одноклассница
яркий огонёк.
Волосы душистые,
розовый цветок.

Теплотой заполнена
вся душа твоя,
Солнышко лучистое,
звёздочка моя.

Светлая, ершистая,
губы-маков цвет.
Вся душа искристая,
аленький букет


Рецензии