Я на вiконцi квiточку знайшла

Я на віконці квіточку знайшла -
Сіренька пташечка мені її принЕсла.
Гукала єї. Та далеко вже була -
Крилята гостю, бистрії, віднесли.

Що означає все це? Чом мені?
І хто вона, маленька та чаклунка?
А може все це бачу я в ві сні,
Все це ілюзії, або проста лиш думка?

Та ж ні! Ось у руці моїй вона!
Я зараз же водички їй налляю...
Жовто - гарячая, як осінь чарівна,
Розлуки кольору і смутку, і печалю...


Рецензии