Бiлi квiти зими

Білі  квіти  зима  розсипае,
Засипае  минулого  слід.
Білим килимом   землю вкривае,
І  доріжку  що  йде  до  воріт.

Та низеньку в садочку  хатину,
Де сороки у вербах  тріщать.
Так закутае наче  дитину,
Тільки  вікна  як  очі  блищать......

Заховалося  сонце  за  хмари,
Білим-біло,  село  навкруги.
Навіть річці  зима  дала  чари,
І  приспала її береги.

Білі  квіти  зими  на  долоні,
Лише мить і розтануть  сліди.
А коли упадете  на  скроні,
То зостанетесь  там   назавжди.


Рецензии