На зеленi св ята

Я на  зелені  св’ята   лугом  йшла,
І радість   в  серці  панувала  знову.
Бо  в  ньому  ніжність  ваших  слів була,
Але  на  жаль  короткої  розмови.

Як вітерець  за  плечі  обіймав,
А сонечко  неначе  цілувало.
Шкода було,  що поруч  Вас нема,
Шкода було що щастя того мало                о.
Ви все ж таки, здавалось, поруч  йшли,
Бо в серці не  скінчалася  розмова..
Немов  траву  любистка  ми  знайшли,
Що нас  удвох  зачарувала  знову...

Як в  хаті  любо, запашна  трава,
Чабрець, любисток, кучерява  м’ята.
І серцю  любо що живуть слова,
Що  я  почула  на  зелені  св’ята...


Рецензии