Криводzеркалля

Провалля – яр, примар – вівтар
Кривавий місяць, злий мольфар
Жар чорних чар на петлі чвар
Хижий ніж – лихий удар

І морок – цар, і яд – нектар
І сліпiсть – дар, і храм – базар
Кривих дзеркал брехун кобзар
Трактат нездар, стрільба з під фар

Прозорих прагнень чорний пар
І сонце як тьмяний ліхтар
Брехня – закон, любов – товар,
Дзвін у ставку, в петлі дзвонар


Рецензии